Notícies

Notícies

 

Adequa participa a l'eShow Barcelona 2012

10/04/2012

Durant els dos dies (14 i 15 de març de 2012) que va durar l'edició d'enguany del eShow Barcelona, vam posar a disposició dels visitants tot el nostre coneixement i experiència en projectes online amb un estand propi.

stand_eshow 

L’eShow és la major fira de negocis d'Internet de les que es realitzen a Espanya, i en aquest sentit l'edició de Barcelona va ser un rotund èxit de públic (més de 12.000 visitants) i de convocatòria en el sector (fins a 100 expositors). Es van programar 200 ponències, 10 workshops i 20 eCoffees sobre comerç electrònic, marketing online i xarxes socials.

Allà es van donar cites els principals actors del sector des d'una perspectiva de 360 graus i es van poder conèixer de primera mà les darreres tendències, tècniques i projeccions de futur en e-commerce, posicionament, analítica web o xarxes socials.

A Adequa, com a empresa experta en solucions lliures de gestió de continguts web (WCMS) , ens vam proposar apropar les tecnologies més avançades en projectes online a totes les persones que passaven pel nostre estand. Per aquest motiu vam oferir demostracions totalment funcionals de les últimes versions de OpenCMS 8.5 (com a solució CMS) i de PrestaShop 1.5 (com a solució de comerç electrònic). D'aquesta manera, vam tenir ocasió de traslladar a molts visitants algunes pinzellades del nostre saber fer en les tecnologies que sustenten la comunicació online.

Aquesta presència activa en el eShow ens va permetre retrobar-nos amb clients en un escenari més distès i ampli, detectar sinergies de col•laboració amb altres proveïdors de productes o serveis i detectar reptes estimulants, oportunitats reals de negoci, amb potencials clients que esperem passin a ser un actiu més de la nostra proposta de valor.

A tots ells: Moltes gràcies!